Bedrijf

 

Begin dit jaar heb ik de beslissing genomen om tegen eind 2021 de samenwerking met onze werknemers te beëindigen en dit na me 37 jaar 100 % te hebben ingezet in onze firma.

Vanaf januari 2022 wordt nog enkel de aanleg van terrassen uitgevoerd en dit samen met mijn broer/medevennoot Walter.

Aangezien de planning momenteel volzet is tot einde 2021, worden er alleen nog prijsoffertes gemaakt voor aanleg van terrassen met uitvoering vanaf begin 2022. Met dank voor uw begrip.

Met vriendelijke groeten,

Johnny Haelwaeters

 

 

In 1984 zijn we gestart met aanleg van tuinen, opritten en terrassen.  Als klein familiaal bedrijf hebben we er na een paar jaar voor gekozen om ons te specialiseren in het aanleggen van opritten, paden, terrassen, trappen, parkings ...   Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u dan ook vakwerk garanderen. 

De voorbereidende grond- en funderingswerken worden steeds door ons uitgevoerd met onze eigen graafmachines en containers.  Deze werken vormen een perfecte basis voor de uiteindelijke bestrating.

Afhankelijk van de bouwstijl van uw woning kan u kiezen uit diverse materialen, formaten en kleuren zoals u hierna kan terugvinden op onze website.  

De zaakvoerders zijn samen met het team werkzaam op de werf waardoor het verloop en de uitvoering van de werken nauwgezet kunnen opgevolgd worden.

Een goede service en persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Verder staan wij garant voor correcte afspraken, een vlotte samenwerking en een mooie afwerking.

En ... wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent.

 

Ter info : bij 'afwerking' vindt u foto's van klinker/tegeldeksels, kelderdeksels, grindstabilisatieplaten, afvoergeulen ...

Werken in uitvoering