Bedrijf

Begin 2021 heb ik de beslissing genomen om tegen eind 2021 de samenwerking met onze werknemers te beëindigen en dit na me 37 jaar 100 % te hebben ingezet in onze firma.

Vanaf januari 2022 worden nog enkel de lopende offertes uitgevoerd.  Met dank voor uw begrip.

Met vriendelijke groeten,

Johnny Haelwaeters

 

 

In 1984 zijn we gestart met aanleg van tuinen, opritten en terrassen.  Als klein familiaal bedrijf hebben we er na een paar jaar voor gekozen om ons te specialiseren in het aanleggen van opritten, paden, terrassen, trappen, parkings ...   Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u dan ook vakwerk garanderen. 

De voorbereidende grond- en funderingswerken worden steeds door ons uitgevoerd met onze eigen graafmachines en containers.  Deze werken vormen een perfecte basis voor de uiteindelijke bestrating.

Afhankelijk van de bouwstijl van uw woning kan u kiezen uit diverse materialen, formaten en kleuren zoals u hierna kan terugvinden op onze website.  

De zaakvoerders zijn samen met het team werkzaam op de werf waardoor het verloop en de uitvoering van de werken nauwgezet kunnen opgevolgd worden.

Een goede service en persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Verder staan wij garant voor correcte afspraken, een vlotte samenwerking en een mooie afwerking.

En ... wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent.

 

Ter info : bij 'afwerking' vindt u foto's van klinker/tegeldeksels, kelderdeksels, grindstabilisatieplaten, afvoergeulen ...

Werken in uitvoering